Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rauhoittumisen polku – rauhaa ja palautumista

1.7.2021 @ 17:30 - 18:30

20€
Rauhoittumisen polku kohti palautumista

Rauhoittumisen polku – palauttava kävely luonnossa omaa kehoa kuunnellen ja ohjattu rentoutus. Nautitaan luonnosta, keskitytään rauhalliseen liikkeeseen ja rentoudutaan ohjatun mielikuvamatkan myötä.

 

Luontoympäristö ja kevyt, lempeä liike rauhoittavat mieltä sekä kehoa. Luonnossa ärsykkeet ovat pehmeitä, ja ne johdattavat rauhoittumisen tilaan. Lempeä liike auttaa päästämään irti jännityksistä ja saa aikaa hyvän olon tulvahduksen kehoon. Rauhoittuneena on mahdollista antaa rentouden tulla ja päästää irti ajatuksista sekä arjen vaatimuksista. Rauhoittumisen polku -tapahtumasta saat keholle ja mielelle rauhaa, joka on rentoutumisen ja palautumisen lähtökohta.

 

Vaikka palautuminen on monimuotoinen ja laaja kokonaisuus, ei palauttavien harjoituksien tarvitse sitä olla. Pienillä, itselle sopivilla keinoilla on mahdollista irtaantua kuormituksesta ja antaa kehon ja mielen laskeutua rauhoittavaan pehmeyteen – ja palautumiseen.

Tervetuloa ottamaan hetki aikaa itsellesi ja ohjaamaan kehoasi ja mieltäsi palautumaan.

 

Tarvitset mukaasi säänmukaiset varusteet luontokävelyä varten, sekä makuualustan sisätiloissa tehtävään rentoutukseen. Halutessasi voit ottaa mukaan myös peiton ja tyynyn.

 

Ilmoittautumiset viim. 24.6.2021 meilitse osoitteeseen: maiju@eulaalia.fi

 

Tietoa valmentajasta:

Maiju Hietanen on Eulaalia-valmennuksen yrittäjä ja valmentaja. Hän on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen valmentaja sekä palautumisohjaaja. Lisäksi hän on opiskellut työhyvinvointia, Green Care -perusopintoja sekä toimii HSP Suomi ry:ssä erityisherkkien kokemusasiantuntijana.

Eulaalia-valmennuksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan tunnistamaan omat tarpeensa, vahvuutensa, rohkeutensa ja palautumiskeinonsa, jotta he voivat toteuttaa tarvitsemansa muutoksen, lisätä hyvinvointiaan ja elää onnellista elämää rauhasta käsin.

 

Valmentajasta sanottua:

Olet rauhallinen ja rauhoittava, läsnäoleva ja kuunteleva. Tiedät, mistä puhut ja valmennat selkeästi sekä ymmärrettävästi. Olet asiantuntija, jonka ohjauksessa on turvallista olla.

Lisätietoa:

Eulaalia-valmennus: https://www.eulaalia.fi

Tiedot

Päivämäärä:
1.7.2021
Aika:
17:30 - 18:30
Hinta:
20€

Tapahtumapaikka

Green Care -keskus Könkkölä ry
Vesangantie 37
Jyväskylä, 40630
+ Google Map