Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvinvointia luonnosta – tervetuloa palautumaan!

29.7.2021 @ 17:30 - 18:30

20€
Hyvinvointia luonnosta

Hyvinvointia luonnosta tietoisen läsnäolon keinoin

Kaipaako kehosi ja mielesi rauhoittumista? Kutsuuko luontoympäristö?

Tervetuloa pysähtymään, rauhoittumaan ja palautumaan lempeästi luontoympäristössä helppojen aistiharjoituksien avulla! Hyvinvointia luonnosta -tapahtumasta saat poimittua itsellesi hyvää oloa, mutta myös keinoja rauhoittumiseen omassa arjessasi!

Työn ja vapaa-ajan eri vaatimukset, aistiärsykkeet, kuormitustekijät sekä mielessä pyörivät ajatusvyyhdit ja niistä nousevat tunteet estävät meitä rauhoittumasta. Rauhoittumisen tilaa kuitenkin tarvitaan, jotta keho ja mieli voivat palautua kuormituksesta ja voimme hyvin.

Luonto tarjoaa meille lempeän ympäristön, jossa rauhoittumisen tilaan voi päästä lähes automaattisesti, ja palautumisen käynnistyminen mahdollistuu. Luonnossa oleskelu tutkitusti rauhoittaa kehoa: verenpaine, syke, hengitystiheys, lihasjännitys, ja stressihormonien määrä laskevat. Ja kun luontoympäristöön yhdistetään yksinkertaiset harjoitukset, pääsemme  pysähtymään ja ohjaamaan itseämme kohti rauhoittumisen tilaa.

Varaathan itsellesi säänmukaisen vaatetuksen. Voit ottaa myös istuma-alustan jos haluat tehdä harjoituksia istuen. Tapahtuma järjestetään kokonaan ulkona, eikä WC-mahdollisuutta ole tarjolla.

Ilmoittautumiset viim. 22.7.2021 meilitse osoitteeseen: maiju@eulaalia.fi

 

Tietoa valmentajasta:

Maiju Hietanen on Eulaalia-valmennuksen yrittäjä ja valmentaja. Hän on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen valmentaja sekä palautumisohjaaja. Lisäksi hän on opiskellut työhyvinvointia, Green Care -perusopintoja sekä toimii HSP Suomi ry:ssä erityisherkkien kokemusasiantuntijana.

Eulaalia-valmennuksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan tunnistamaan omat tarpeensa, vahvuutensa, rohkeutensa ja palautumiskeinonsa, jotta he voivat toteuttaa tarvitsemansa muutoksen, lisätä hyvinvointiaan ja elää onnellista elämää rauhasta käsin.

 

Valmentajasta sanottua:

Olet rauhallinen ja rauhoittava, läsnäoleva ja kuunteleva. Tiedät, mistä puhut ja valmennat selkeästi sekä ymmärrettävästi. Olet asiantuntija, jonka ohjauksessa on turvallista olla.

Lisätietoa:

Eulaalia-valmennus: https://www.eulaalia.fi

Tiedot

Päivämäärä:
29.7.2021
Aika:
17:30 - 18:30
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Green Care -keskus Könkkölä ry
Vesangantie 37
Jyväskylä, 40630
+ Google Map