Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä palautuminen on?

17.6.2021 @ 17:30 - 19:30

30€

Tiedätkö, mitä palautuminen on ja mikä merkitys palautumisella on hyvinvoinnille?

Tiedätkö mistä osa-alueista palautuminen koostuu? 

Tunnistatko, minkä osa-alueen parantaminen edistäisi tällä hetkellä omaa palautumistasi?

Liian harva, vain noin kolmasosa ihmisistä, palautuu riittävällä tasolla.

Mikä on sinun tilanteesi ja kokemuksesi? Palaudutko riittävästi?

Tervetuloa kuulemaan asiaa palautumisesta ja pohtimaan samalla omaa tilannettasi palautumisohjaajan ja ratkaisukeskeisen valmentajan johdatuksella. 

Omaa palautumistaan on mahdollista parantaa monin eri keinoin. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan lähteä korjaamaan kaikkea kerralla, vaan lähteä liikkeelle siitä osa-alueesta, johon omat voimavarat ja elämäntilanne sillä hetkellä antavat mahdollisuuden. 

Tämän valmennuksen avulla saat ajatuksia palautumisesta yleisesti sekä oivalluksia siihen, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Jotta pystyy parantamaan palautumistasoaan, on tärkeää tietää mitä palautuminen on, ja mitä se tarkoittaa juuri sinun kohdallasi.

 

Valmennus toteutetaan verkossa, joten tarvitset rauhallisen tilan ja tietokoneen nettiyhteyksineen osallistumiseen. Ilmoittauduttuasi valmennukseen saat paluuviestinä linkin tapahtumaan ja laskun osallistumisestasi. Tarvitset valmennuksen aikana muistiinpanovälineitä sekä mahdollisuuden tehdä muutaman ohjatun harjoituksen omassa rauhassa. Osallistuminen ryhmäkeskusteluihin on vapaaehtoista, mutta ajatusten jakaminen ja vertaistuki auttavat yleensä omien ajatuksien selventymisessä ja uusien oivalluksien syntymisessä. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja osallistujat sitoutuvat vaitioloon valmennuksessa kuulemistaan asioista. 

 

Ilmoittautumiset viim. 10.6.2021 meilitse osoitteeseen: maiju@eulaalia.fi

 

Tietoa valmentajasta:

Maiju Hietanen on Eulaalia-valmennuksen yrittäjä ja valmentaja. Hän on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen valmentaja sekä palautumisohjaaja. Lisäksi hän on opiskellut työhyvinvointia, Green Care -perusopintoja sekä toimii HSP Suomi ry:ssä erityisherkkien kokemusasiantuntijana.

Eulaalia-valmennuksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan tunnistamaan omat tarpeensa, vahvuutensa, rohkeutensa ja palautumiskeinonsa, jotta he voivat toteuttaa tarvitsemansa muutoksen, lisätä hyvinvointiaan ja elää onnellista elämää rauhasta käsin.

 

Valmentajasta sanottua:

Olet rauhallinen ja rauhoittava, läsnäoleva ja kuunteleva. Tiedät, mistä puhut ja valmennat selkeästi sekä ymmärrettävästi. Olet asiantuntija, jonka ohjauksessa on turvallista olla.

Lisätietoa:

Eulaalia-valmennus: https://www.eulaalia.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
17.6.2021
Aika:
17:30 - 19:30
Hinta:
30€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

verkossa